JN0-661問題集、JN0-661参考書、JN0-661勉強資料、JN0-661学習材料、JN0-661試験資料

TestpassportのJuniper JNCIP-SP JN0-661問題集は多くの新たな道と機会を活用することができます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661参考書は総合的にすべてのシラバスと複雑な問題をカバーしています。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料を選んだら、あなたがもっと充分の時間JN0-661試験に準備できるように、一年間の無料更新サービスを提供します。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661学習材料を利用して、身につけることです。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661試験資料は最も正確な解釈ですから、あなたがより良い知識を身につけることに助けになれます。

試験コード:JN0-661
筆記試験名称:ジュニパーネットワークス認定インターネット プロフェッショナル(JNCIP-SP)
世界各地のピアソン VUE テスト センターで実施
試験の所要時間:120 分
試験形式:選択問題 65 問
合格/不合格ステータスは即時発表
前提となる認定資格:JNCIS-SP
Junos ソフトウェア リリース:15.1

弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661試験問題集はあなたが身に付けるべき技能をすべて含んでいます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661問題集は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661参考書はあなたが試験の準備をするときに最も選択すべきツールです。

この筆記試験は、ジュニパーネットワークス Junos OS に関する上級の知識を持つ、実務経験のあるネットワーク プロフェッショナル向けに設計されており、高度なルーティング技術とそれに関連するプラットフォーム構成の知識、トラブルシューティング スキルを受験者が身に付けていることを確認するものです。

JNCIP-SP 試験のトピックは、推奨される講師主導型トレーニング コースの内容およびその他のリソースをベースとしています。

JNCIP-SP 認定資格は 3 年間有効です。再認定オプションを確認するには、再認定 Web ページに進んでください。

Juniper JNCIP-SP JN0-661出題内容の詳細は以下のとおりです。

OSPF
IS-IS
BGP
サービス クラス(CoS)
IP マルチキャスト
MPLS
レイヤー 3 VPN
レイヤー 2 VPN

弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661問題集における問題を覚える限り、簡単に試験に合格することができます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661参考書は、自分自身を証明するために力を使用する必要があります。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料はあなたが知る必要がある答えのすべてのコンテンツをカバーしています。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661試験資料は技術と技術的なポストのあなたのレベルと一致して得るのを助ける、高い給料を得るために、ITホワイトカラー労働者に緩和することができます。
JN0-661無料サンプルをご参照ください

1.Which statements are true about NG MVPNs? (Choose two.)
A. NG MVPN membership is signaled between PEs using PIM?
B.Every NG MVPN PE router builds a selective provider multicast service interface tunnel to every other router in the same NG MVPN
C.NG MVPN membership is signaled between PEs using MP-BGP.
D.Customer multicast traffic can be transported over the provider network using point-to-multipoint MPLS LSPs.
Answer: B, D

2.A service provider wants to start using all of their LSPs for internal traffic and not just their MPLS VPNs. Any solution must ensure that existing VPNs and routing policies will continue to function properly.
Which MPLS traffic engineering parameter would accomplish this task?
A.bgp
B.bgp-igp-both-ribs
C.bgp-igp
D.mpls-forwarding
Answer: B

3.Your customer requires a Layer 2 VPN service (draft-kompella-mpls-l2vpn). You are asked to describe the operational requirements on the PE router supporting this service.
Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)
A.The ingress PE router associates multiple MPLS labels with the corresponding traffic flows.
B.The ingress PE router for a traffic flow maintains the data-link connection identifier
C.The ingress PE router for a traffic flow removes the data-link connection identifier.
D.The ingress PE router associates a single MPLS label with the corresponding traffic flows.
Answer: A, C

4.During a network migration window, an engineer issues the set protocols ISIS overload timeout 1200 command. In this scenario, which effect does this have on the IS-IS operations of the router?
A.After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set for 1200 seconds
B.When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires
C.When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set for 1200 seconds.
D.After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires.
Answer: C

5.What is the final component of CoS processing on a Junos device?
A.drop profile map
B.behavior aggregate classifier
C.rewrite marker
D.multifield classifier Answer: C

6.Which two statements are true about IS-IS adjacency formation? (Choose two.)
A. Level 1 only routers never form an adjacency with Level 2 only routers
B.Level 1 only routers always form an adjacency with Level 2 only routers
C.For Level 1 adjacencies, area IDs must be the same
D.For Level 2 adjacencies, area IDs must be the same.
Answer: A, C

7.Which address range has been specifically reserved for use with SSM traffic?
A. 233.0.0.0/8
B.224.2.0.0/16
C.232.0.0.0/8
D. 239.0.0.0/8
Answer: C

8.You are working with a new MPLS network that is using the default EXP classifier and default schedules A small amount of traffic is being placed in the assured forwarding class. No other traffic is passing through the network at this time
In this scenario, what happens to the traffic that is being placed in the assured forwarding class?
A.The traffic is reclassified to the best effort forwarding class and is forwarded.
B.The traffic remains in the assured forwarding class and is forwarded.
C.The traffic is reclassified to the network control forwarding class and is forwarded
D.The traffic remains in the assured forwarding class and is dropped.
Answer: B

9.You are connecting your OSPF router to your customer’s RIP router and redistributing the customer’s routes into your OSPF domain. Your OSPF routes is part of an NSSA and the ABR is injecting an OSPF default route, which you have advertised to your customer After committing the configuration, you notice a routing loop between your OSPF router and the customer’s RIP router
Which action must you perform on your OSPF router to solve this problem?
A.Enable Type 7-to-Type 5 LSA conversion.
B. Set the customer-facing interface to passive.
C. Convert the area to a stub area
D. Change the OSPF external route preference.
Answer: D

 

admin