JN0-661認定試験、JN0-661問題集、JN0-661学習資料、JN0-661試験問題、JN0-661問題と解答

JN0-661認定試験に合格することを通じて自分自身の知識を増加して、他の分野で突破します。
JN0-661の事前学習資料ならば、TestpassportのJuniper JNCIP-SP JN0-661問題集をお勧めします。
JN0-661筆記試験は、ジュニパーネットワークス Junos OS に関する上級の知識を持つ、実務経験のあるネットワーク プロフェッショナル向けに設計されており、高度なルーティング技術とそれに関連するプラットフォーム構成の知識、トラブルシューティング スキルを受験者が身に付けていることを確認するものです。
心配しないで、TestpassportはあなたがJuniper JNCIP-SP JN0-661試験に合格するのを助けることができます。

JNCIP-SP JN0-661試験のトピックは、推奨される講師主導型トレーニング コースの内容およびその他のリソースをベースとしています。
JNCIP-SP 認定資格は 3 年間有効です。再認定を受けるには、JN0-661 試験に合格する必要があります。
試験コード:JN0-661
試験名称:ジュニパーネットワークス認定インターネット エキスパート(JNCIP-SP)
世界各地のピアソン VUE テスト センターで管理
試験の所要時間:120 分
試験形式:選択問題 65 問
合格/不合格ステータスは即時発表
前提となる認定資格:JNCIS-SP

JNCIP-SP JN0-661出題内容の詳細は以下のとおりです。
OSPF
IS-IS
BGP
サービス クラス(CoS)
IP マルチキャスト
MPLS
レイヤー 3 VPN
レイヤー 2 VPN

もし、あなたは初心者若しくは専門的な技能を高めたかったら、JNCIP-SP JN0-661試験問題があなたが一歩一歩自分の念願に近くために助けを差し上げます。
弊社のJNCIP-SP JN0-661学習資料を選びたいのなら、最高の選択です。
弊社のJNCIP-SP JN0-661試験材料を使用すると、常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させています。
短期の弊社のJN0-661試験材料を使用すれば、JNCIP-SP関する専門の知識を身につけられることができます。
弊社のJNCIP-SP JN0-661参考書を繰り返すことで、知識を把握して試験に合格することができます。
JN0-661問題と解答はあなたにとって一番良い選択です。

1.Which command will match communities 101:111,111:1, and 999:1111?
A.set policy-options commmity COMMUNITY members “^…:1?”
B.set policy-options community COMMUNITY members “^1.*:1+”
C.set policy-options community COMMUNrTY members [“^1.1:1?” 999:1111]
D.set policy-options community COMMUNITY members “^…:1+”
Answer: D

2.A layer 2 circuit (RFC 4447) is established between two PE routers to provide connectivity between two customer sites. Which two statements related to this deployment are true?
A.Kompella encapsulation is used in the data plane communications.
B.LDP must be used for the control plane communications
C.BGP must be used for the control plane communications.
D.Martini encapsulation is used in the data plane communications.
Answer: B, D

3.Which statements are true about NG MVPNs? (Choose two.)
A. NG MVPN membership is signaled between PEs using PIM?
B.Every NG MVPN PE router builds a selective provider multicast service interface tunnel to every other router in the same NG MVPN
C.NG MVPN membership is signaled between PEs using MP-BGP.
D.Customer multicast traffic can be transported over the provider network using point-to-multipoint MPLS LSPs.
Answer: B, D

4.A service provider wants to start using all of their LSPs for internal traffic and not just their MPLS VPNs. Any solution must ensure that existing VPNs and routing policies will continue to function properly.
Which MPLS traffic engineering parameter would accomplish this task?
A.bgp
B.bgp-igp-both-ribs
C.bgp-igp
D.mpls-forwarding
Answer: B

5.Your customer requires a Layer 2 VPN service (draft-kompella-mpls-l2vpn). You are asked to describe the operational requirements on the PE router supporting this service.
Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)
A.The ingress PE router associates multiple MPLS labels with the corresponding traffic flows.
B.The ingress PE router for a traffic flow maintains the data-link connection identifier
C.The ingress PE router for a traffic flow removes the data-link connection identifier.
D.The ingress PE router associates a single MPLS label with the corresponding traffic flows.
Answer: A, C

6.During a network migration window, an engineer issues the set protocols ISIS overload timeout 1200 command. In this scenario, which effect does this have on the IS-IS operations of the router?
A.After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set for 1200 seconds
B.When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires
C.When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set for 1200 seconds.
D.After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires.
Answer: C

7.What is the final component of CoS processing on a Junos device?
A.drop profile map
B.behavior aggregate classifier
C.rewrite marker
D.multifield classifier Answer: C

8.Which two statements are true about IS-IS adjacency formation? (Choose two.)
A. Level 1 only routers never form an adjacency with Level 2 only routers
B.Level 1 only routers always form an adjacency with Level 2 only routers
C.For Level 1 adjacencies, area IDs must be the same
D.For Level 2 adjacencies, area IDs must be the same.
Answer: A, C

 

admin