JN0-661問題集、JN0-661勉強資料、 JN0-661練習問題、JN0-661学習教材、JN0-661勉強資料

TestpassportのJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料を購入した場合は、常に新しく、より正確なテスト情報を取得することができます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661問題集はあなたがJN0-661によってあなたの夢の楽園のステップにできるようになります。
提供したJuniper JNCIP-SP JN0-661認定試験の学習ガイドをダウンロードできます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661練習問題は実際の試験で95%の類似性を有する高品質を持っています。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661学習教材を選んだら、受験者はもっと充分の時間で試験に準備できるように、一年間の無料更新サービスを提供します。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料を使えば、受験者は専門知識と技能が含まれることができます。

試験コード:JN0-661
筆記試験:ジュニパーネットワークス認定インターネット プロフェッショナル(JNCIP-SP)
世界各地のピアソン VUE テスト センターで実施
試験の所要時間:120 分
試験形式:選択問題 65 問
合格/不合格ステータスは即時発表
前提となる認定資格:JNCIS-SP
Junos ソフトウェア リリース:15.1

Juniper JNCIP-SP JN0-661筆記試験は、ジュニパーネットワークス Junos OS に関する上級の知識を持つ、実務経験のあるネットワーク プロフェッショナル向けに設計されており、高度なルーティング技術とそれに関連するプラットフォーム構成の知識、トラブルシューティング スキルを受験者が身に付けていることを確認するものです。

弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料は利用したそれぞれの人を順調に試験に合格させます。
適切なJuniper JNCIP-SP JN0-661トレーニングツールを選択し、試験に合格するために非常に必要であるのを助けることができるようになります。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強材料を選択すると、あなたが望むものを選択することです。

Juniper JNCIP-SP JN0-661出題内容の詳細は以下のとおりです。

OSPF
IS-IS
BGP
サービス クラス(CoS)
IP マルチキャスト
MPLS
レイヤー 3 VPN
レイヤー 2 VPN

弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料が審査し、あなたが知る必要がある答えのすべてのコンテンツをカバーしています。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661勉強資料を使用することにコミットして、最初の試行で試験に合格することを保証することができます。
弊社のJuniper JNCIP-SP JN0-661練習問題集を選択すると、あなたの雇用の見通しを高めることができます。
JN0-661質問と回答を使用するようにカバレッジは限り、100%合格率に達することができる、初めて合格保証します。

1.Which command will match communities 101:111,111:1, and 999:1111? A. set policy-options commmity COMMUNITY members “^…:1?” B. set policy-options community COMMUNITY members “^1.*:1+” C. set policy-options community COMMUNrTY members [“^1.1:1?” 999:1111] D. set policy-options community COMMUNITY members “^…:1+” Answer: D

2.A layer 2 circuit (RFC 4447) is established between two PE routers to provide connectivity between two customer sites. Which two statements related to this deployment are true? A. Kompella encapsulation is used in the data plane communications. B. LDP must be used for the control plane communications C. BGP must be used for the control plane communications. D. Martini encapsulation is used in the data plane communications. Answer: B, D

3.Which statements are true about NG MVPNs? (Choose two.) A.NG MVPN membership is signaled between PEs using PIM? B.Every NG MVPN PE router builds a selective provider multicast service interface tunnel to every other router in the same NG MVPN C.NG MVPN membership is signaled between PEs using MP-BGP. D.Customer multicast traffic can be transported over the provider network using point-to-multipoint MPLS LSPs. Answer: B, D

4.A service provider wants to start using all of their LSPs for internal traffic and not just their MPLS VPNs. Any solution must ensure that existing VPNs and routing policies will continue to function properly.Which MPLS traffic engineering parameter would accomplish this task? A. bgp B. bgp-igp-both-ribs C. bgp-igp D. mpls-forwarding Answer: B

5.Your customer requires a Layer 2 VPN service (draft-kompella-mpls-l2vpn). You are asked to describe the operational requirements on the PE router supporting this service.Which two statements are true in this scenario? (Choose two.) A.The ingress PE router associates multiple MPLS labels with the corresponding traffic flows. B.The ingress PE router for a traffic flow maintains the data-link connection identifier C.The ingress PE router for a traffic flow removes the data-link connection identifier. D.The ingress PE router associates a single MPLS label with the corresponding traffic flows. Answer: A, C

6.During a network migration window, an engineer issues the set protocols ISIS overload timeout 1200 command. In this scenario, which effect does this have on the IS-IS operations of the router? A. After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set for 1200 seconds B. When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires C. When the IS-IS protocol starts, the overload bit is set for 1200 seconds. D. After the first IS-IS adjacency forms, the overload bit is set after the timer of 1200 seconds expires. Answer: C

7.What is the final component of CoS processing on a Junos device? A. drop profile map B. behavior aggregate classifier C. rewrite marker D. multifield classifier Answer: C

8.Which address range has been specifically reserved for use with SSM traffic? A.233.0.0.0/8 B.224.2.0.0/16 C.232.0.0.0/8 D.239.0.0.0/8 Answer: C

9.Which 0SPFv3 router ID is valid? A.192.168.1.1 B.:;192.168.1.1 C.0.0.0.0 D.2008:db800::1 Answer: A

10.You are working with a new MPLS network that is using the default EXP classifier and default schedules A small amount of traffic is being placed in the assured forwarding class. No other traffic is passing through the network at this time In this scenario, what happens to the traffic that is being placed in the assured forwarding class? A. The traffic is reclassified to the best effort forwarding class and is forwarded. B. The traffic remains in the assured forwarding class and is forwarded. C. The traffic is reclassified to the network control forwarding class and is forwarded D. The traffic remains in the assured forwarding class and is dropped. Answer: B

 

admin